Laptop scherm reparatie

      Voor slechts  €39,95 (excl. display)


Is uw laptop scherm kapot gegaan? Geen zorgen, u kunt direct bij Techvice terecht voor een snelle goedkope reparatie van uw scherm. Veelvoorkomende problemen zijn


  • Uitval van het scherm.
  • Storende horizontale/verticale lijnen in het beeld.
  • Verstoring van het beeld bij het openen en dichtdoen van de laptop.
  • Barsten en/of krassen in het scherm.
  • Vlekken in het scherm of vreemde kleuren.
  • Te donker beeld (achtergrondverlichting kapot)   Wij repareren elk formaat scherm en elk merk
Of het scherm nu 10" is of 15,6" is voor ons geen probleem.

   Wij maken bij reparaties alleen gebruik van originele onderdelen
Hierdoor behoudt u de kwaliteit die u gewend bent.

   3 Maanden garantie op uw reparatie
Mocht u niet tevreden zijn met uw reparatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zorgen wij ervoor dat u een oplossing krijgt voor uw probleem.

  • Bij intake van uw device wordt altijd een diagnose gemaakt. Deze diagnose is kosteloos indien u de door ons aangeboden reparatie daarna accepteerd. Als wij u geen repratie kunnen aanbieden is de analyse ook gratis. In alle andere gevallen betaald u slechts €25 voor de diagnose.
Bij alle reparatieservices krijgt u standaard 3 maanden garantie. Indien u een langere garantietermijn op prijs stelt kan dit in overleg worden verhoogd naar 6 maanden of 12 maanden tegen een meerprijs. De garantie geldt alleen voor de gerpareerde onderdelen of uitgevoerde reparaties.
Doorgaans nemen onze standaard reparaties 1 werkdag (24u) in beslag. u kunt bij tijdige afgifte dus de volgende werkdag uw device weer ontvangen. Als de analysetijd van uw device meer tijd vereist dan behouden wij het recht om de reparatietijd aan te passen. Bij niet-standaard reparaties krijgt u na diagnose een tijdsindicatie van de reparatieduur, deze is onder voorbehoud.

Voorwaarden

Wij werken alleen op afspraak. Onze reparatietijden zijn onder voorbehoud. Indien de aangeboden reparatie na analyse niet wordt afgenomen zijn de kosten €25.