Reparatieservices

 klik op een tab voor meer info

Software problemen
Programma's kunnen niet worden geïnstalleerd of lopen vast. Programma's werken langzaam of kunnen niet verbinden met het internet

Hardware problemen
-Computer start niet op of functioneert niet naar behoren. Dit gaat soms gepaard met het blauwe scherm met de witte letters (BSOD)
- Beeldscherm knippert, vreemde lijnen of ruis in beeld

Systeemfouten
Uw computer geeft foutmeldingen, laat software niet naar behoren werken of sluit abrupt.

Computer is traag
Als uw computer langzaam is of vastloopt kunnen wij uw computer optimaliseren zodat deze weer snel en stabiel werkt.

Laptop reparaties
reparaties aan laptopscherm, moederbord, dc jack vervangen, back-up maken of opstartproblemen verhelpen. Kijk voor de kosten op onze tarieven pagina.
Laptop reparaties
Wij bieden uitgebreide en extensieve laptop reparaties aan. U kunt bij ons terecht voor een groot aantal reparaties, van softwareproblemen tot schade aan de behuizing.

Schade aan de behuizing / scherm
Bij schade aan de behuizing kan het voorkomen dat de laptop wordt blootgesteld aan vocht of andere gevaren. Het is daarom zaak om dit snel te verhelpen om verdere beschadigingen te voorkomen. Wij voeren reparaties uit aan het scharnier, scherm, behuizing of andere onderdelen die normaal gebruik van uw laptop belemmeren.

Opstart problemen
Als uw laptop niet meer start kan dat verschillende oorzaken hebben. Wij kunnen een diagnose maken van het probleem en een reparatie aan u aanbieden. Voordat wij de reparatie uitvoeren overleggen wij uiteraard eerst met u wat de mogelijkheden zijn en wat de best passende oplossing is in de situatie.

Onderdelen vervangen / repararen
Voor het vervangen van onderdelen voor een upgrade van bijvoorbeeld de harde schijfcapaciteit of het werkgeheugen van uw device kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of ons bereiken op het vermelde nummer.

Het noodzakelijk vervangen/repareren van onderdelen voeren wij ook uit. Bijvoorbeeld: De koeling (ventilator), het toetsenbord of de stroomingang (dc-jack). Hiervoor staan vaste reparatietarieven op onze tarievenpagina.
Netwerk Problemen?
Heeft u problemen met verbinden of met surfen, kunt u uw email niet juist bekijken of kunt u niet draadloos internetten? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een probleem met uw netwerk. Deze netwerkproblemen kunnen zorgen voor veel problemen met uw computer. Wij kunnen (indien nodig) bij u thuis een diagnose stellen en deze netwerk problemen verhelpen. Op het gebied van netwerken kunnen wij onder andere:


 • Internet verbinding aanleggen - internet, draadloos netwerk of modem installeren

 • Internet problemen verhelpen - surfen, emailen, programma's met internettoegang

 • Wifi-bereik - het bereik van uw draadloze netwerk vergroten. Netwerk beveiligen of bepaalde inhoud filteren.
Data recovery
Heeft u perongeluk bestanden gewist of zijn door een crash uw bestanden niet meer te openen of beschikbaar?
 • Bestanden onbruikbaar door virussen?
  Een oorzaak hiervan kunnen duiden op een besmetting met een ransomwarevirus of cryptoware. Recente ontwikkelingen op virusgebied hebben het lastig gemaakt voor gebruikers om zich te weren tegen virussen die de bestanden versleutelen. Indien u dit herkent is het belangrijk om de PC niet meer te gebruiken en zo snel mogelijk laten opschonen om verdere uitbreiding van het virus tegen te gaan. Er is goede kans dat uw bestanden wel terug zijn te halen.

 • Crash of data perongeluk gewist?
  Als uw laptop of PC niet meer werkt of de bestanden zijn niet meer te bereiken dan betekend dit nog niet dat deze allemaal 100% gewist zijn. Vaak zorgen andere factoren ervoor dat u niet meer bij uw data kunt. Als het systeem niet meer is te herstellen naar een werkende staat dan moet meestal worden overgegaan op datarecovery.


 • Herkent u een van deze indicaties, neem dan contact met ons op voordat de situatie verergert: gebruik van de laptop kan hierbij de situatie benadelen. zie onze tarievenpagina voor de prijzen van datarecovery
Back-up

Heeft uw gevoelige of belangrijke bestanden/informatie op uw computer staan. Dan is het raadzaam deze bestanden op een secundaire veilige locatie op te slaan ofwel een "back-up" maken van deze bestanden. Dit kan op een:


Externe harde schijf of op een Cloud server

De "Cloudserver" is een steeds populairder wordende vorm van opslag vanwege het grote gebruiksgemak. De bestanden worden hierbij namelijk niet op een draagbaar medium opgeslagen maar op het internet. Hierdoor kunnen gebruikers de informatie op elk moment raadplegen op hun mobiele telefoon, laptop of computer zonder een harde schijf bij zicht te dragen.


Verschillende bedrijven als Microsoft Hotmail (Skydrive) en Apple iPhone (iCloud) hebben al opties om informatie op slaan op een cloud server.

Virussen
Virussen zijn vervelende programmas die ervoor kunnen zorgen dat uw computer raar gaat werken. Deze virussen kunnen op allerlei manieren binnendringen o.a via: downloads, weblinks en vooral via email. Uw computer kan hierdoor vastlopen of een stuk trager worden. Er zijn ook virussen waar u niets van merkt en zich op de achtergrond houden en zonder dat u het weet uw wachtwoorden steelt of andere virussen binnenlaat. Uit recente onderzoeken van beveiligingsbedrijf Kindsight Security
blijkt dat minstens 13% van de thuisnetwerken is besmet met malware (schadelijke software).

Enkele veelvoorkomende virussen op dit moment zijn:
U kunt voor meer informatie klikken op de termen in het groen


 • Adware - infecteert de computer met reclamesoftware, en zorgt doorgaans voor pop-ups

 • Spyware – misleidt de gebruiker om geld te betalen voor het verwijderen van bedreigingen en waarschuwingen die nep zijn.

 • Trojaans paard - doet zich voor als iets anders dan het daadwerkelijk is en richt dan schade aan of functioneert als spyware.

 • Phishing is een vorm van internetfraude. Het bestaat uit het oplichten van mensen door ze te lokken naar een valse (bank)website, die een kopie is van de echte website en ze daar — nietsvermoedend — te laten inloggen met hun inlognaam en wachtwoord of hun creditcard-nummer. Hierdoor krijgt de fraudeur de beschikking over deze gegevens met alle gevolgen van dien.

Gelukkig zijn er genoeg manieren om u te beschermen tegen virussen en wij willen u daar graag bij helpen! Wij installeren voor u een virusscanner en updaten de computer met de nieuwste updates. Naast de reparatie geven wij ook advies over uw computerbeveiliging, hierdoor blijft u in de toekomst beter beschermd tegen virussen en houdt u zelf uw computer snel, betrouwbaar en stabiel.


De prijzen voor het verwijderen van virussen staan op onze tarievenpagina.
Heeft u een andere reparatie of vraag?

Neem contact met ons op als u uw reparatie niet heeft gevonden. Doorgaans voeren wij ook uitzonderlijkea of andere reparaties uit. U kunt ons bereiken via het contactformulier

Onze werkwijze


 • 1. U neemt contact met ons op voor een reparatie
 • 2. Wij halen uw device op of u brengt deze langs op de door u gekozen datum/tijd
 • 3. Wij voeren de analyse/reparatie uit
 • 4. Uw gerepareerde device wordt door ons afgeleverd of of u haalt deze af bij onze reparatielocatie

Voorwaarden

Wij werken alleen op afspraak. Onze reparatietijden zijn onder voorbehoud. Indien de aangeboden reparatie na analyse niet wordt afgenomen zijn de kosten €25.